oppdatert nettbutikk :)

Nå er nettbutikken oppdatert og alt som har ligget på vent i fargestudioet ligger ute. Takk for tålmodigheten :)

Nå har det vært litt stille her inne fra meg en periode. Det betyr ikke at jeg ikke jobber med farging :) På lørdag leverte Kristine (@enitsirke på instagram) og jeg masse garn i Rakkestad hos Inger-Marie (@frustubbis) på Titt Inn Garn (@tittinngarn). Maken til superfin strikkebutikk skal du jammen leite lenge etter! Så stilrein med bredt utvalg har jeg aldri sett før. Masse tilbehør har de også, så både blokkematte, lakris, kaffe ++ blei med meg hjem :) Neste gang jeg skal handle, kan det godt hende jeg benytter meg av tittinngarn.no, men sjansen for at jeg rett og slett hiver meg i bilen og kjører en tur er enda større!

Hva ønsker du deg til neste slipp?

Jeg har fått meg Facebook! Søk opp knitorama.no og bli med på moroa :)

 

 #tynnsolidmerino til påskeslippet

#tynnsolidmerino til påskeslippet

Husk at når du strikker med håndfarga garn kan det være variasjoner fra hespe til hespe selv om de kommer fra samme gryte. Dersom du ønsker at plagget ditt skal bli jevnest mulig anbefales det å strikke annenhver omgang med tråd fra forskjellige hesper. Hvis du synes det blir mye jobb kan du gjøre dette i overgangen mellom to hesper slik at de blandes godt i overgangen. 

Noen farger kan ha nummer eller stjerner/hjerter etter seg. Det er for at jeg skal kunne skille innfargingene fra hverandre slik at du får hesper fra samme gryte. Det garnet du trenger til et prosjekt må bestilles samtidig, det er ikke sikkert jeg har mer hvis du går tom! 

Hespene er skylt godt etter farging, men det er håndarbeid og overskuddsfarge kan forekomme. Opplever du at fargen ikke slutter å blø etter gjentatt skylling i flere kalde vann, ta kontakt med meg slik at vi sammen kan komme fram til en løsning. Det skal selvfølgelig ikke forekomme! 

Jeg vasker plaggene skånsomt på max 30 grader. Dersom plaggene vaskes i varmere vann kan fargen slippe garnet. På eget ansvar kan du såklart prøve håndvask eller ullvask i vaskemaskinen. Om du vasker for hånd eller i maskinen, må du passe på at vaskevann og skyllevann er ca lik temperatur (så still maskinen på "kald"). Forskjellige temperatur er perfekt oppskrift for toving! Jeg har prøvd :P Solidmerino, tynnsolidmerino og sokk_o_rama som er superwashbehandlet tover ikke, men kan slippe farge ved vask på høyere temperatur enn 30 grader.

Har du spørsmål ta kontakt! Følg meg gjerne på @knitorama.no eller mail meg på ida.fareid@gmail.com, mob: 93069076

 
 Nydelig sett i #solidmerino av @strikke_mamma_. Genseren er i oliven og buksa i olivengrønn.

Nydelig sett i #solidmerino av @strikke_mamma_. Genseren er i oliven og buksa i olivengrønn.